Ben je het zat om gevangen te zitten in een giftige relatie met een narcist?

Overwin narcistisch misbruik en vind je weg naar vrijheid en zelfvertrouwen

Ontdek hoe de narcist je in zijn greep houdt

Begrijp waarom loslaten zo ingewikkeld is

Hervind je zelfvertrouwen en vrijheid

Ja, ik wil mijn vrijheid terug

Met 14 dagen geld terug garantie

Astrid de Haan, eigenaar
van Leven Vol Lef

Word jij emotioneel gechanteerd en gemanipuleerd? Betrap je jezelf er op dat je zijn gedrag goedpraat, en steeds de schuld bij jezelf zoekt? Weet je dat het niet goed zit, maar lukt het je niet hem of haar los te laten?

Voelt het alsof je in een achtbaan van emoties zit? Is de eenzaamheid killing en ben je bang dat je er aan onderdoor gaat? Je verdient beter dan gevangen te blijven zitten in een toxische relatie.

Er is een uitweg. En die uitweg begint hier, met mijn online cursus: “Overwin de Narcist: De weg naar vrijheid en zelfvertrouwen”.

Meld je aan en zet vandaag nog je eerste stappen op weg naar vrijheid en herstel.

astrid

Over Astrid

Als psychosociaal hulpverlener heb ik de afgelopen 25 jaar honderden slachtoffers van narcistisch misbruik geholpen om zich te bevrijden uit het web van manipulatie.

Na de opleiding HBO – Maatschappelijk werk heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd om mijn deskundigheid verder uit te breiden op de volgende gebieden: huiselijk geweld en destructieve relaties, stress, overspannenheid, burnout, assertiviteit, relatiegesprekken, psychiatrie en diagnostiek (GGZ), en nog veel meer.

Wat leer je in de cursus?

Les 1: Wat is narcisme?

Deze les geeft je inzicht in wat narcisme is, de verschillende typen en belangrijkste kenmerken van narcisten. Het herkennen van narcisme is de eerste cruciale stap naar het doorbreken van destructieve patronen en het beginnen van een pad naar herstel.

Les 2 en 3: De emotionele en mentale gevolgen van narcistisch misbruik

In deze lessen leer je de vernietigende emotionele en mentale impact van narcistisch misbruik te herkennen, benoemen en begrijpen, waardoor je de eerste cruciale stappen zet naar herstel en hernieuwd zelfvertrouwen.

Les 4: Bevrijd je denken – hoe je de mentale spelletjes van een narcist doorziet en stopt

Deze les gaat diepgaand in op de mentale gevolgen van narcistisch misbruik en biedt praktische tools om de controle terug te krijgen over je gedachten en emoties. Deze les is een cruciale stap in het herwinnen van je mentale vrijheid en het opbouwen van een gezonder zelfbeeld.

Les 5 en 6: Van verslaving naar vrijheid – waarom loslaten van een narcist een uitdaging is

De lessen helpen je begrijpen waarom het zo lastig is om een relatie met een narcist te verbreken. De lessen leggen uit dat de complexiteit van de relatie voortkomt uit een toxische en traumatische verbondenheid, die vergelijkbaar is met een verslaving.

Les 7: Stop jezelf voor de gek te houdenwat contact verbreken NIET en WEL is

Deze les leert je hoe je het contact met de narcist in je leven kunt verbreken en waarom dit zo belangrijk is voor je herstel. Je leert wat contact verbreken NIET en WEL is, en welke risico’s je loopt als je contact blijft houden. Je leert ook hoe je jezelf kunt beschermen, je eigen grenzen kunt stellen en je kunt richten op je eigen welzijn en geluk.

Les 8 en 9: Goed voor jezelf zorgen en bouwen aan je zelfvertrouwen

Deze lessen leren je hoe je een preventieplan kunt maken om niet meer terug te vallen in de narcistische relatie, en hoe je je negatieve zelfbeeld kunt veranderen en je zelfvertrouwen kunt opbouwen. Deze lessen zijn essentieel voor het hervinden van je identiteit en het leven in vrijheid en overwinning.

In het kort

In deze cursus leg ik je helder en praktisch uit:

welke tactieken de narcist gebruikt om je te manipuleren

waarom het zo moeilijk is de narcist los te laten

hoe je stap-voor-stap je zelfvertrouwen en vrijheid kan hervinden

Je volgt deze cursus in je eigen online omgeving vanaf je smartphone, tablet of PC.

Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus ook jou zal helpen. Maar mocht je je bedenken, dan heb je 14 dagen garantie en krijg je gewoon je geld terug.

Begin direct

Krijg direct toegang tot mijn online narcisme cursus. Herken de tactieken die de narcist gebruikt om je te manipuleren, begrijp waarom het zo moeilijk is de narcist los te laten, en hervind je zelfvertrouwen en vrijheid.

Prijs: € 29,50

Ja, ik wil mijn vrijheid terug

Met 14 dagen geld terug garantie

Veel gestelde vragen

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich in een toxische relatie met een narcist bevinden en moeite hebben met loslaten. De cursus helpt je de manipulatieve tactieken van de narcist te begrijpen en biedt praktische tools om je zelfvertrouwen en mentale vrijheid te herwinnen.

De cursus is bedacht door Astrid de Haan, eigenaar van Leven Vol Lef, en psychosociaal hulpverlener met 25 jaar ervaring in het helpen van slachtoffers van narcistisch misbruik​.

Deze online narcisme cursus heeft een minimumlengte van ongeveer drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Er zijn pauzes ingebouwd zodat je de stof echt verspreidt over meerdere dagen, maar je bepaalt zelf hoe lang je erover wilt doen.

De cursus is opgedeeld in verschillende lessen die onderwerpen behandelen zoals wat narcisme is, de emotionele en mentale gevolgen van narcistisch misbruik, en hoe de toxische relatie je gevangen houdt. Verder geeft de cursus praktische informatie en opdrachten over hoe je los kan komen van de narcist en je zelfvertrouwen kan opbouwen.

Je kunt de cursus volgen op je eigen tijd in de online leeromgeving via je smartphone, tablet of PC​.

Geen probleem. Je kunt binnen 14 dagen van je aankoop afzien door een e-mail te sturen naar [email protected] .

Ik wil ze graag van je horen. Stuur een mailtje met je vragen naar [email protected] .

Ja, dit wordt hem

Krijg direct toegang tot mijn online narcisme cursus. Herken de tactieken die de narcist gebruikt om je te manipuleren, begrijp waarom het zo moeilijk is de narcist los te laten, en hervind je zelfvertrouwen en vrijheid.

Prijs: € 29,50

Ja, ik wil mijn vrijheid terug

Met 14 dagen geld terug garantie