Vind hier de psycholoog in Tilburg die bij jou past!

psycholoog tilburg featured

Zoek je een psycholoog? Tilburg is aardig wat psychologen rijk. Uiteraard is het belangrijk dat je degene kiest die het beste bij jou en jouw wensen past.

In dit overzicht staat daarom alle informatie van een groot aantal psychologen in Tilburg op een rijtje. Je vindt praktische informatie, specialismen en adresgegevens van verschillende praktijken in Tilburg. 

De juiste psycholoog vinden is met deze lijst een stuk minder moeilijk!

Psychologen in Tilburg

Zoek je een goede psycholoog in Tilburg? Ik kan je de volgende praktijken van harte aanbevelen.

Psychologiepraktijk Tilburg

Psychologiepraktijk Tilburg is er voor mensen van 16 tot 65 jaar. De praktijk heeft een breed aanbod aan eerstelijnszorg. Zowel met privé- als zakelijke problemen kun je bij psycholoog Françoise van Gerwen terecht.

Van Gerwen werkt eclectisch. Dat wil zeggen dat ze uit verschillende methodieken en behandeltechnieken degene kiest die bij jou en je vraag past. Zwaardere problematieken, zoals verslaving en dwangstoornissen, behandelt ze niet. 

Specialismen: eerstelijnspsychologie en mindfulness. Voor klachten als somberheid, depressie, (faal)angst, burn-out, HSP, negatief zelfbeeld en werkgerelateerde problematieken. Ook identiteits- en zingevingsvragen en levensfaseproblematiek. 

Psychologiepraktijk Tilburg
Beeklaan 107A
5032 AD Tilburg

https://www.psychologiepraktijktilburg.nl/

Mentaal Beter Tilburg

Tilburg kent twee Mentaal Beter praktijken: eentje die zich richt op volwassenen (Korvelplein) en eentje die zich bezighoudt met kinderen, jongeren en volwassenen (Generaal Smutslaan). 

Beide praktijken behandelen mensen die last hebben van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Doel is niet alleen het verminderen van de klachten, maar ook floreren in het leven. 

Specialismen: depressie, angststoornissen, ADHD, traumagerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornissen en milde persoonlijkheidsproblemen.

Mentaal Beter Tilburg – Korvelplein
Korvelplein 8
5025 JN Tilburg

Mentaal Beter Tilburg – Generaal Smutslaan
Generaal Smutslaan 202-208
5021 XE Tilburg

https://mentaalbeter.nl/

De praktijk voor Psychologie Tilburg

Bij de Praktijk voor Psychologie kun je terecht voor praktisch alle psychologische klachten en aandoeningen: van angstproblemen tot eetstoornissen en van complexe traumastoornissen tot persoonlijkheidsstoornissen.

Vanwege het grote team van psychologen, psychiaters en psychotherapeuten dat werkzaam is op deze praktijk is het hulpaanbod zeer uitgebreid. Behandelingen zijn mogelijk vanaf de leeftijd van zes jaar. Ook mensen met een verstandelijke beperking zijn welkom.

Specialismen: alles dat valt binnen de Basis GGZ, Gespecialiseerde GGZ en Jeugd GGZ.

De praktijk voor Psychologie Tilburg
Korvelplein 213
5025 JX Tilburg

https://www.adviesenhulp.com/

Silver Psychologie Tilburg

Silver Psychologie heeft praktijken in de regio’s Tilburg, Breda, Eindhoven, Leiden en Rotterdam. De praktijken in Tilburg bieden ambulante psychologische behandelingen aan mensen met uiteenlopende psychische klachten. 

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen er terecht. Behandelingen zijn mogelijk binnen de gebieden van de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ. De behandelingen zijn altijd op maat. 

Specialismen: alles dat valt binnen de Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. 

Silver St. Josephstraat Tilburg
St. Josephstraat 126 B
5017 GL Tilburg

Silver Spoorlaan Tilburg
Gezondheidscentrum De Binnenstad
Spoorlaan 376 (3e etage)5038 CD Tilburg

Silver Horus Tilburg
Gezondheidscentrum Horus
Lage Witsiebaan 39A
5042 DG Tilburg

https://www.silverpsychologie.nl/

De Binnenplaats

Drie Tilburgse psychologenpraktijken komen samen in De Binnenplaats. Alle psychologen die in De Binnenplaats werkzaam zijn, richten zich op de Basis GGZ. Dat betekent dat je klachten hebt die je beperken in je functioneren, maar niet in alle levensgebieden.

Een belangrijk uitgangspunt van de psychologen binnen deze praktijk is dat klachten altijd worden gezien binnen de context waarin ze zijn ontstaan. De behandelmethode wordt gekozen op basis van jouw hulpvraag.

Specialismen: volwassenen, pubers & gezinnen, echtparen en bedrijven. Alle klachten die vallen binnen de Basis GGZ. 

De Binnenplaats
Tuinstraat 87
5038 DB Tilburg

https://debinnenplaatstilburg.nl/

Psychologen via PsyNed

PsyNed (Psychologen Nederland) geeft een overzichtslijst van verschillende psychologen in Tilburg die bij hen zijn aangesloten. Bij alle psychologen waar PsyNed naar verwijst, kun je zonder verwijzing terecht. 

Iedere psycholoog op deze lijst heeft zijn/haar eigen specialismen. Zo is er een relatietherapeut en een psycholoog die ook kinderen vanaf 10 jaar behandelt.

Check onderstaande link voor meer informatie over alle individuele psychologen in Tilburg die zijn aangesloten bij PsyNed. 

https://www.psyned.nl/psycholoog/noord-brabant/tilburg/

Psycholoog Tilburg

Achter de naam Psycholoog Tilburg schuilt Psychologenpraktijk Aloys van der Schot. Van der Schot is GZ-psycholoog. Dat houdt in dat hij mensen met psychische stoornissen mag behandelen en diagnosticeren.

Van der Schot heeft een brede opleidingsachtergrond, waardoor hij uiteenlopende behandelmethodieken kan toepassen. Voorop ligt altijd jouw hulpvraag. Zijn plan past hij daar volledig op aan. Ook gedurende de sessies blijft hij kritisch kijken of de ingeslagen weg de juiste blijkt. 

Specialismen: depressie, stress en burn-out, angst, trauma’s, rouw en verliesverwerking, onzekerheid, levensvragen en beroepskeuze. 

Psycholoog Tilburg
Energieplein 52
5041 NH Tilburg

https://www.psycholoogtilburg.com/

Psychologen Tilburg

Het duo Marcella Raaijmakers en Nicolette Beemster biedt onder meer psychosociale therapie, coaching, seksuologie en relatietherapie aan. Beide dames zijn breed opgeleid en hebben ruime ervaring in de behandeling van allerlei klachten. 

Psychologen Tilburg gebruikt verschillende therapievormen, zoals personal coaching, loopbaancoaching, jongerentherapie, mindfulness, onderzoek, sollicitatietraining en relatietherapie. 

Specialismen: angst, burn-out, depressie, zingevingsvraagstukken, kinderloosheid, relatieproblemen, rouw, stress, seksuologie en trauma. 

Psychologen Tilburg
Hasseltstraat 293
5041 MA Tilburg

https://www.psychologen-tilburg.nl/

Psycholoog Jacqueline Klaver

GZ-psycholoog en eerstelijnspsycholoog Jacqueline Klaver helpt mensen vanaf 18 jaar bij hun psychische problemen. 

Klaver is holistisch georiënteerd. Dat betekent dat ze uitgaat van de mens als één geheel in zijn of haar omgeving. Lichaam, geest en omgeving beïnvloeden elkaar continu. Dat maakt ook dat er volgens haar meerdere antwoorden op een probleem zijn. 

Klaver houdt in haar behandelingen rekening met je specifieke wensen en mogelijkheden. Ze combineert uiteenlopende methodieken en zoekt altijd naar een passende vorm van therapie.

Specialismen: spanningen & stress, angsten, depressie, onzekerheid, schuldgevoelens, trauma’s, zingevingsvragen, slaapproblemen en burn-out. 

Jacqueline Klaver
Beneluxlaan 75
5042 WK Tilburg

https://jklaver.nl/

Jij staat centraal

In je zoektocht naar de juiste psycholoog staan jij en je hulpvraag centraal. Gebruik deze lijst als startpunt voor je zoektocht naar de meest geschikte psycholoog. Wees kritisch, zodat je straks écht op de goede plek zit. Je bent het waard!

Plaats een reactie